Yunanistan



Yunanistan Oturum izni Ve Vatandaşlık Fırsatı

Yunanistan’da yatırım yapmak isteyen Türk vatandaşları Yunanistan’daki herhangi bir şehirden 250 bin Euro ve üzeri yatırım yapmaları ve gayrimenkul almaları durumunda 5 yılda bir yenilenen ve gayrimenkulünüzü satmadığınız sürece ömür boyu yenileme garanti sağlayan Yunanistan oturma izni hakkına sahip olabilmektedirler.

Dilerseniz tek kalemde 250 bin Euro değerinde Yunanistan’da mülk edinebilir ya da birkaç tane mülk satın alarak da 250 bin Euroyu veya üstünü tamamlamanız durumunda da aynı haklara sahip olabilirsiniz

Yunanistan Yatırımı ile oturum izni alma durumunda eşler %50 -%50 şeklinde yatırım yapabilmektedirler. Ancak bu sadece eşlere sağlanan bir imkandır ve kardeşler veya arkadaşlar ortak olarak gayrimenkul alamazlar. Bu durumlarda her bir kişi için 250.000 ve üstü şartı aranmaktadır.


Ana hatları ile Yunanistan oturum izni programı:

  • Aile başına minimum yatırım tutarı 250.000 Euro olup Avrupa’daki en ucuz programdır.
  • Yatırımcılar, hem sürekli ikamet (hemen) hem de vatandaşlık (7 yıllık ikamet sonrası) için yasal olarak başvuru yapma hakkına sahiptir.
  • Yatırımcının tüm aile fertlerine ikamet izni verilir; eş, çocuklar (21 yaşına kadar), ebeveynler ve eşlerin ebeveynleri.
  • Yatırımcı Yunanistan’da kendi işini kurabilir.
  • Yatırımcı veya aile üyelerinin ikamet haklarını korumak için Yunanistan’da kalmasına gerek yoktur.

 

İkamet izni sahipleri tüm Schengen ülkelerine vizesiz serbestçe seyahat edebilir. Bunun için istenilen ülkeye doğrudan, yani kendi ülkelerinden de seyahat edebilirler.


Diğer benzer Avrupa programlarıyla karşılaştırıldığında, Yunanistan oturum izni faydaları;

  • Avrupa’da en uygun fiyatlı program.
  • Visa-Free Schengen erişimi sunmaktadır.
  • Birinci günden itibaren ikamet izniniz verilir, ülkeyi tekrar ziyaret etmenize gerek kalmaz.
  • 3 kuşak aileniz ikamet izni alabilir.(Çocuklarınız 21 yaşına kadar ikamet izninden yararlanabilir.)
  • İşlemler en hızlı şekilde tamamlanır. Tüm işlemler 60 gün sonunda tamamlanmış olur.
  • İzninizi aldıktan 7 yıl sonra Yunanistan vatandaşlığına başvurma imkânınız olur.
  • Büyük Yatırım fırsatı (Yunanistan’daki Gayrimenkul fiyatları 2010 yılından bu yana % 50’den fazla düşmüştür).

Yunanistan Oturum izni Almanın Maliyeti Nedir?

  • En az 250.000 (İkiyüzellibin) Euro değerinde gayrimenkul maliyeti
  • Mülk satın alma vergisi (Yaklaşık %3,06)
  • Noter ve Kadastro kayıt masrafları (yaklaşık %1,5)
  • Emlak komisyon bedeli (%2)
  • Avukatlık ve danışman bedeli.

12.000 ADET MEVCUT PORTFÖYÜMÜZ İÇERİSİNDEN SEÇİLECEK GAYRİMENKUL İLE

(250.000 EURO DEĞERİNDE)

  • 5 yıl oturum İzni, arkasından yine 5 yıl uzatma.
  • Yeni şirket kurulumu
  • Tüm vergiler
  • Tüm noter masrafları
  • Tüm tercüme masrafları
  • Tüm iş planları ve dosya hazırlama
  • Tüm danışmanlık hizmet bedelleri
  • Tüm aracılık bedelleri

*SÜRE: 45-70 GÜN, PAKET FİYATI: €250.000 + Masraflar

Detaylı Bilgi İçin Bizimle İrtibata Geçin

WhatsApp chat