Letonya



Letonya Cumhuriyeti, süresiz oturumuna sahip olmak için Letonya oturma izni alma şartlarından birini yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu yolla geçici oturma izni sahibi olduktan ancak 5 sene sonra süresiz oturma izni başvurusu yapma hakkı doğar.

Süresiz oturum izni başvurusu yapmak için 5 yıllık geçici oturum izni süreleri içerisinde en fazla 1 yıl yurtdışında geçirilmeli ve başlangıç düzeyi diyebileceğimiz A2 seviyesinde Letonca bilme yeterliliğine sahip olmak gerekmektedir.

Dil bilgisi kamu kurumu tarafından sınav ile tespit edilmektedir. Süresiz oturma izni 5 yılda bir defa yenilenirken, geçici oturum izni her yıl yenilenmek zorundadır.

Letonya Oturum izni nasıl alınır?

Letonya oturma izni almanın birçok yolu bulunmaktadır. Letonya vize işlemleri ile başlayan ve oturma izni alımı ile tamamlanan bu sürecin avantajları:

  • Hisse yatırımı yaparak (Şirket)
  • Alt sermaye yatırımı yaparak (Banka-uzun vadeli repo)
  • Gayrimenkul yatırımı yaparak
  • İş sözleşmesi yaparak (Çalışma izni)
  • AB Mavi Kart (İş sözleşmesine dayalı oturum)

3 ADET, RİGA İÇERİSİNDE EN GÜZEL LOKASYONLARDAKİ PROJELERDEN SEÇİLECEK GAYRİMENKUL İLE (€250.000 DEĞERİNDE)

  • 5 yıl oturum izni, devamında Letonyada yaşam için 5 yıl uzatma.
  • Yeni şirket kurulumu

– Tüm vergiler

– Tüm noter masrafları

– Tüm tercüme masrafları

– Tüm iş planları ve dosya hazırlama

– Tüm danışmanlık hizmet bedelleri

– Tüm aracılık bedelleri

*SÜRE: 15-­30 GÜN, PAKET FİYATI: €310.000

WhatsApp chat