İspanya



İspanya Golden Visa Programı’na katılmak isteyen yabancı yatırımcılar için sunulan dört farklı seçenek bulunmaktadır.

Bunlar;

  • €500.000 değerinde bir gayrimenkul satın almak,
  • İspanyol şirketlerine €1.000.000 değerinde yatırım yapmak,
  • İspanyol bankalarından birine €1.000.000 değerinde teminat yatırmak,
  • İspanyol tahvillerine €2.000.000 değerinde yatırım yapmaktır.

*Yapılan yatırımların minimum 5 yıl boyunca elde tutulması da gerekli şartlardan birisidir.

Sabıka kaydı temiz olan kişiler, ellerinde geçerli bir Schengen vizesi bulunduruyorlarsa ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek miktarda bir gelire sahiplerse kolaylıkla İspanya’ya giriş yapabilirler. Böylece İspanya oturum vizesi işlemlerine de gerek kalmamaktadır.

Golden Visa Spain programının başvuru süresi ortalama olarak 3 ila 6 arasındadır. Oturum izni ilk adımda İspanya vizesi aldıktan sonra1 sene süreli olarak alınabilmesine rağmen, sürenin bitiminde 2 sene daha uzatılabilmekte ve yatırımınızı elinizde bulundurduğunuz takdirde tekrardan 2 sene daha uzatılmaktadır.

Minimum yatırım tutarını karşılayabilmek için birden fazla gayrimenkul alımı yapabilmektesiniz.

İspanya vatandaşlık imkânlarından yararlanmak isteyenler ve kalıcı bir oturum izni almak isteyen kişiler, 5 yıl boyunca toplam en fazla 10 ay süre ile İspanya sınırları dışına çıkabilirler.

 

 

NOVA GOLDEN VISA İSPANYA PAKET FİYATI:  200.000

 

  • RETAINER FEE (KAPORA) : €5000

İşlemlerin Başlaması Sözleşme İmzalanma Aşamasında Ödenecektir

  • TİCARİ ŞİRKET KURULUŞU VE HİZMET BEDELLERİ: €195.000

Şirket Kuruluşu Ve Oturum İşlemleri İçin Müşteri İspanya’da Açılacak Kendi Adına Olan Hesaba Tek Kalemde Hemen Yatıracaktır

WhatsApp chat