İngiltere



İngiltere’de Oturum Fırsatı

İngiltere oturum paketi ile İngiltere’de yatırım yaparak oturum izni almak mümkün. Yurt dışında yatırım yapmak isteyenlere uygun fırsatlara sahip olan İngiltere, ekonomik ve sosyal koşulları ile öne çıkıyor. İngiltere’yi öne çıkartan faktörler:

  • Dünyanın en önemli ülkelerinden biri olması sebebiyle birçok ülkeye vizesiz seyahat imkânı
  • Yüksek standartlarda İngiltere yaşam koşulları
  • Yüksek getirili gayrimenkul fırsatları
  • Uluslararası alanda yüksek rekabet gücüne sahip olması
  • Uluslararası seviyede spor organizasyonları
  • Dünyanın en saygın eğitim kurumlarında eğitim imkânı

Neden Biz?

Nova Golden Visa ekibi İngiltere oturum izni almak isteyen yatırımcıya çok yünlü hizmet desteği sağlıyor. İşlemlerin her aşamasında çözüm ortağı olan tecrübeli ekip ile yatırımcılar pratik çözümlere kavuşuyor. Nova Golden Visa tercih edildiğinde elde sahip olunacak avantajlar:

  • İngiltere’de yerleşik uzman ekip
  • İngiltere’nin en saygın noterleri ile sorunsuz tapu, şirket kurulumu ve devir işlemleri
  • İngiltere’nin en saygın vergi uzmanları ve muhasebe firmaları ile en doğru vergi yapılandırması
  • İngiltere’nin en saygın bankaları ile en kısa sürede hesap açılımı ve hesap takibi
  • İngiltere’nin en saygın avukatları ile hukuki tam koruma
  • İngiltere’de Türkçe danışmanlık hizmeti
  • Tüm oturum alınma süreci ve sonrasında kesintisiz destek ve danışmanlık hizmeti

 

İngiltere Oturum Paket Ücretleri

 

İngiltere oturum paketi ücretlerimiz:

  • Paket ücreti, £60.000
  • Masraflar, £10.000
  • Yatırımcı şirket sermayesi, £50.000

*Süre 30 Gün

İngiltere Oturum İşlemlerinde Ankara Antlaşması Avantajı

İngiltere oturum izni işlemlerinde yasal düzenlemeler ile gerçekleştirilmektedir. Gerekli işlemleri tamamlayan yatırımcılara kapılarını açan İngiltere ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan Ankara Antlaşması ile yatırımcılar İngiltere oturum izni işlemlerinde birçok avantaja sahip olmaktadır. Bu avantaj başlıkları:

 

  • Ankara Antlaşması’nın en avantajlı yönü İngiltere oturum izni işlemlerinde çok büyük bir sermaye gerektirmemesidir. Şirketin kâra geçeceği zamana kadar kendine yeter yapıda olması yeterlidir. Yatırımcı İngiltere oturum izni aldıktan sonra dünyanın birçok ülkesine vizesiz seyahat edebilecek ve İngiltere vatandaşlık almış gibi haklardan faydalanarak kendisi ve ailesi ücretsiz olanaklardan faydalanabileceklerdir.
  • Ankara Antlaşması iş kurma amacıyla başvuru yapacak tüm Türk yatırımcılara açıktır. İngiltere’de düşük bütçe ile şirket kurmak isteyen ve şirketini uluslararası boyuta taşımak isteyenler de Ankara Antlaşmasına başvurabilirler. Tek başına şirket utarak çalıştıracak ya da freelance çalışacak bireyler de küçük boyutta sermaye ile başvuru yaparak oturum izni alabilirler.
  • Ankara Antlaşması başvurucuları gerekli adımları izleyerek İngiltere vatandaşı olabilirler. Başvuru kabul edildikten sonra 1 yıl süreli İngiltere oturma izni Bu süre bitiminde denetimlerden sonra 3 yıllık uzatma işlemi yapılır. Bu uzatma sonrasında başvurucular kalıcı oturum iznine sahip olur. Kalıcı oturumdan bir yıl sonra ise vatandaşlık alınabilir. Bu süreç sonunda AB pasaportu da alınabilmektedir.
  • Ankara Antlaşması başvurusunda dil şartı olarak orta seviye İngilizce bilmek şartı vardır.
  • Süreli oturum boyunca Ankara Antlaşması çerçevesinde maaşlı işte çalışmak yasaktır. Ancak süresiz oturum alındığında bu engel kalkmaktadır.
  • Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere’de iş kurduğunuz takdirde 21 yaş altı çocuklarınız ve eşiniz oturum hakkına sahip olmaktadır. Eş için ayrıca genel çalışma amaçlı İngiltere vize hakkı verildiği için eşler maaşlı işlerde de çalışma imkânına sahiptir.
WhatsApp chat